NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Kejt Midlton podelila uspomene na princa Filipa - Britanija u suzama

Novosti online

16. 04. 2021. u 12:54

BRITANSKA kraljevska porodica na svom službenom Tviter profilu u sredu je objavila dosad neviđenu fotografiju kraljice Elizabete II i pokojnog princa Filipa s praunucima. Predivnu uspomenu snimila je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, u dvorcu Balmoral 2018. godine.

НИКАД ВИЂЕНА ФОТОГРАФИЈА: Кејт Мидлтон поделила успомене на принца Филипа - Британија у сузама

Foto: EPA

Na fotografiji mali princ Džordž stoji sa kraljičine leve strane, a princ Luis joj sedi u krilu.

Savana Fillips pozirala je odmah iza princeze Šarlot, koja sedi pored vojvode od Edinburga. Sa njegove desne strane nalazi se Isla Fillips koja drži Lenu Tindal, a Mia Tindal stoji desno.

Princa Filipa, koji je preminuo prošli petak u 99. godini života, prisetili su se i princ Viliam i supruga Kejt, koji su takođe u javnosti podelili zajedničku fotografiju sa kraljicom i vojvodom od Edinburga.

Njihova je isto snimljena u Balmoralu, ali 2015. godine, a na njoj vojvoda od Kembridža drži ruku sina, princa Džordža, dok je princeza Šarlot u naručju vojvotkinje.

- Danas ga se sećamo kao oca, dede i pradede - piše na Kensington Rojal Tviter profilu.

I princ Čarls i njegova supruga Kamila objavili su dve fotografije u znak sećanja na Filipa. Na jednoj vojvoda i mladi Čarls igraju polo, a na drugoj Filip stoji između princa od Velsa i vojvotkinje od Kornevala.

Dirljive fotografije podeljene su na društvenoj mreži samo nekoliko dana pre Filipove sahrane koja će se održati u subotu popodne.

(Jutarnji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TEHERAN JOŠ NE SPREMA ODMAZDU: Posle izraelskih udara na iransko tle neizvesna eskalacija sukoba na Bliskom istoku