NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Kejt Midlton podelila uspomene na princa Filipa - Britanija u suzama

Novosti online

16. 04. 2021. u 12:54

BRITANSKA kraljevska porodica na svom službenom Tviter profilu u sredu je objavila dosad neviđenu fotografiju kraljice Elizabete II i pokojnog princa Filipa s praunucima. Predivnu uspomenu snimila je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, u dvorcu Balmoral 2018. godine.

НИКАД ВИЂЕНА ФОТОГРАФИЈА: Кејт Мидлтон поделила успомене на принца Филипа - Британија у сузама

Foto: EPA

Na fotografiji mali princ DŽordž stoji sa kraljičine leve strane, a princ Luis joj sedi u krilu.

Savana Fillips pozirala je odmah iza princeze Šarlot, koja sedi pored vojvode od Edinburga. Sa njegove desne strane nalazi se Isla Fillips koja drži Lenu Tindal, a Mia Tindal stoji desno.

Princa Filipa, koji je preminuo prošli petak u 99. godini života, prisetili su se i princ Viliam i supruga Kejt, koji su takođe u javnosti podelili zajedničku fotografiju sa kraljicom i vojvodom od Edinburga.

NJihova je isto snimljena u Balmoralu, ali 2015. godine, a na njoj vojvoda od Kembridža drži ruku sina, princa DŽordža, dok je princeza Šarlot u naručju vojvotkinje.

- Danas ga se sećamo kao oca, dede i pradede - piše na Kensington Rojal Tviter profilu.

I princ Čarls i njegova supruga Kamila objavili su dve fotografije u znak sećanja na Filipa. Na jednoj vojvoda i mladi Čarls igraju polo, a na drugoj Filip stoji između princa od Velsa i vojvotkinje od Kornevala.

Dirljive fotografije podeljene su na društvenoj mreži samo nekoliko dana pre Filipove sahrane koja će se održati u subotu popodne.

(Jutarnji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)