MINISTARSTVA inostranih poslova Nemačke i Francuske izrazila su zabrinutost kršenjima primirja na istoku Ukrajine i izrazile podršku teritorijalnom suverenitetu Ukrajine, navodi se u zajedničkom saopštenju MIP dve države.

Komentari (9)

ZABRINUTI ONI ISTI ZLOTVORI KOJI SU I DOVELI DO OVAKVOG STANJA

04.04.2021. 09:15

Samo nek se sete kako su napravili puc u Kijevu, i primorali regularno izabranog predsednika Janukovica, da potpise kapitulaciji i napusti zemlju. E Bogami, ako budu nastavili da cackaju mecku tamo gde ne treba, novi berlinski zid bi mogao bit negde na Rajni. Gde je sad Gorbi, da vidi kome je dao sibicu u ruke, a oni odmah poceli da pale evropom, kao da je Adolf jos ziv. Nacisticki sledbenici bi da povrate Krim pod okupaciju Kijeva, kao sto je bio od 1956. godine kada ga je Hruscov dao na poklon kolegi ukrajincu Breznjevu, ama bas kao sto je i nas Titaga poklanjao srpsku zemlju, da bi gradio bratstvo i jedinstvo, u stvari gradio je ustasluk i seperatizam, davao drzavnost onima koji nikad nisu u istoriji imali drzavu, kumovao onima koji su pre toga a i posle klali srbe. Ako ukrajinci budu nastavili da slusaju naciste iz Evrope i Amerike, ostace bez teritorije sa leve strane Dnjepra, koja ce postati Novorusija. UKRAJINCI,PAMET U GLAVU, i nedozvolite da vam vuci cuvaju ovce.

Novi

04.04.2021. 10:04

Zapadni "demokratski" fašisti, posle kratkog zastoja zbog vladavine pravog humaniste Trampa, nastavljaju sa ratovima. Sliči na četrdesete prošlog veka. Srbija, Irak, Libija, Sirija, Jemen, Gruzija, Ukrajina, slede Iran, Rusija i na kraju Kina. Da li će novi zapadni fašistički poredak pobediti?

buki

04.04.2021. 10:11

Ne brine ih što je Nato mobilisao Ukrajince i dronom ubio dete, ali ih brinu ruske snage koje se spremaju za odbranu svojih granica. Za Nemce i Francuze je izgleda najveći zločin braniti se od Nato zlikovaca i onih koje ti zlikovci podržavaju oružjem i propagandom. Samo molim Boga da Rusi nađi snage i unište ovu svetsku gamad.

Slobodan

11.04.2021. 14:47

Nemačka i Francuska su izrazile zabrinutost za kršenje ljudskih prava na Kosovu i Metohiji i izrazile podršku teritorijalnom suverenitetu Srbije.