NOVI PROBLEMI ZA TRAMPA: Zatvoreno odmaralište bivšeg predsednika na Floridi!

Novosti online

20. 03. 2021. u 14:14

UPRKOS tome što je u Sjedinjenim Državama do sada vakcinisano više od 100 miliona stanovnika, što je daleko najviše od svih zemalja u svetu, pandemija virusa korona ne posustaje!

НОВИ ПРОБЛЕМИ ЗА ТРАМПА: Затворено одмаралиште бившег председника на Флориди!

Foto AP

Tako je na Floridi delimično zatvoreno luksuzno odmaralište Mar-A-Lago, čiji je vlasnik bivši predsednik Donald Tramp.

Kako prenosi Si En En, zatvorena je sala za ručavanje i suspendovane su sve usluge kluba na plaži jer je nekoliko zaposlenih testirano pozitivno na virus korona. Nadležni su zaposlene obavestili o delimičnom zatvaranju odmarališta u petak popodne poslavši im mejl. U njemu se navodi da je zatvaranje posledica "velikog opreza i situacije koja zahteva brzo reagovanje".

- Preuzeli smo sve odgovarajuće mere u skladu sa preporukama Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Aktivirali smo sterilizaciju i čišćenje ugroženih postrojenja - naveli su iz uprave.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Podsećamo, upravo u ovo luksuzno odmaralište sklonio se Donald Tramp posle poraza na predsedničkim izborima. On je odbio da se vrati u NJujork i svoj toranj na Menhetnu, jer je grad raskinuo ugovore sa njegovim kompanijama posle nemira na Kapitol Hilu. Ovo odmaralište na 10.000 kvadratnih metara ima 126 soba i izgrađeno je 1927.

Sam Tramp je dugo negirao opasnost od virusa korona. Sa trećom suprugom Melanijom je oboleo u oktobru i bio je nekoliko dana na lečenju u vojnoj bolnici. Primao je kiseonik i za dlaku se izvukao od priključenja na respirator.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)