PORTPAROLKA ALEKSEJA NAVALJNOG PONOVO IZA REŠETAKA: Na dan kada joj se pritvor završio, vratila se u zatvor

Tanjug

30. 01. 2021. u 23:40

PORTPAROLKA ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, Kira Jarmuš, postala je predmet kriminalne istrage jer je kršila sanitarne i epidemiološke mere zbog čega je ponovo u pritvoru, rekla je danas njen advokat Veronika Popova.

ПОРТПАРОЛКА АЛЕКСЕЈА НАВАЉНОГ ПОНОВО ИЗА РЕШЕТАКА: На дан када јој се притвор завршио, вратила се у затвор

Foto AP

- Na dan kada se njen pritvor završio, ponovo je završila iza rešetaka na 48 sati. Rečeno joj je da je prekršila sanitarne i epidemiološke mere - kazala je Popova za Tas s.

Moskovski okružni sud je u petak stavio u kućni pritvor do 23. marta Olega Navaljnog, brata Alekseja Navaljnog, zatim njegovu prvu saradnicu Ljubov Sobol i Mariju Aljohinu, koja je na čelu Fondacije Navaljnog zbog kršenja sanitarnih i epidemioloških normi na neodobrenom mitingu 23. januara.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MINISTARSTVO ZDRAVLJA U GAZI: Broj poginulih premašio 34.000