ZANOSNA SLOVENKA PONOVO ODUŠEVILA JAVNOST: Evo šta će biti novi potez Melanije Tramp!

Tanjug

28. 01. 2021. u 21:07

BIVŠA američka prva dama Melanija Tramp uspostavlja kancelariju u Palm Biču na Floridi, kako bi produžila inicijativu ”Be best” za pomoć deci, javlja Si-En-En pozivajući se na dva izvora upoznata sa njenim planom.

ЗАНОСНА СЛОВЕНКА ПОНОВО ОДУШЕВИЛА ЈАВНОСТ: Ево шта ће бити нови потез Меланије Трамп!

Foto Tanjug/AP

Tokom vremena provedenog u Beloj kući ona je radila na toj inicijativi koja je bazirana na brizi o zdravlju i dobrobiti dece, bezbednosti na internetu i sprečavanju nasilja na društvenim mrežama, kao i borbi protiv uticaja opijata na decu.

Prema rečima jednog od izvora Si-En-Ena, Tramp nije mnogo pomagao oko platforme prve dame dok je bila u Beloj kući, a kancelarija inicijative nije imala mnogo zaposlenih.

Izvori su naveli da će nova kancelarija uposliti tri člana osoblja Melanije Tramp iz Bele kuće, među kojima je Hejli D`Antuono, koja je godinama bila njena direktorka operacija i supervizor putovanja, a sada je šef Trampove kancelarije.

Oba izvora otkrivaju da Trampova kancelarija trenutno radi izvan njegovog privatnog kluba Mar-A-Lago, gde porodica živi, a članovi osoblja povremeno rade na daljinu.

Melanija, kako navode, traži posebnu kancelariju u oblasti Palm Biča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024