ODBIO DA SE VRATI KUĆI BEZ GAZDE: Pas čekao vlasnika nedelju dana ispred bolnice (VIDEO)

Tanjug

22. 01. 2021. u 16:44

VERNI pas čekao je skoro nedelju dana ispred bonice u Turskoj, sve dok mu vlasnik nije otpušten nakon lečenja od problema sa mozgom.

ОДБИО ДА СЕ ВРАТИ КУЋИ БЕЗ ГАЗДЕ: Пас чекао власника недељу дана испред болнице (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ženka mešanca po imenu Bončuk, što na turskom znači "perla", nagrađena je za svoju vernost emotivnim susretom sa vlasnikom Kemalom Senturkom (68), kada je konačno izašao iz bolnice u gradu Trabzon na severoistoku Turske.

Senturk je prebačen u bolnicu 14. januara, zbog embolije mozga, a Bončuk, koja je ime dobila po svojim smeđim očima, pratila je kola hitne pomoći.

Od tada se svakoga dana vraćala i čekala ispred bolnice, a osoblje ju je ponekad hranilo.

Senturkova ćerka je nekoliko puta pokušavala da kerušu vrati kući, ali je ona svaki put bežala da bi se vratila pred bolnicu.

Kada je Senturk ove nedelje konačno izašao iz bolnice, Bunčuk je trčala oko njegovih invalidskih kolica, skakala da bi je pomazio i mahala repom.

- Čovek se zbog toga oseća veoma srećno. Taj pas nam je veoma blizak, kao ljudsko biće i veoma sam srećan zbog toga - rekao je Senturk.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi