AMERIČKI Ef-Bi-Aj (FBI) istražuje dojavu da je možda jedna žena, tokom nedavnog upada u zgradu Kongresa, ukrala laptop iz kancelarije predsedavajuće Predstavničkog doma Nensi Pelosi, kako bi ga možda prodala Rusiji.

buki

18.01.2021. 14:35

Pošto je još nisu uhapsili, živo me interesuje, kako su saznali da kompjuter hoće da pošalje u Rusiju i proda Rusima? Toliko su zaglupeli svoj narod, pa se čak i ne trude da im izjave zadovoljavaju elementarne zakone logike. Šta prosečan Amerikanac zna o logici? Njega interesuje samo godišnji prihod, pa Pelosijeva može bez posledica da trabunja do mile volje.

buki

18.01.2021. 14:42

Pre neki dan su izjavili da je taj (ne ta) koji je ukrao kompjuter izvršio samoubistvo. To više ne važi, pa ide druga još nelogičnija priča, u kojoj oni i pre nego su je uhvatili, znaju da je kompjuter htela da proda Rusima. Šta Ameri sve progutaju, pa to je za Ginisa!

Nenad

19.01.2021. 04:07

@normalno - Zivim vec dugo u US ali takvu glupost nisam moga ni da pretpostavim da ce nekom pasti na pamet sto je najgore od svega takvu glupost objaviti javno. Izvedite sami zaklucak o osobi i njenoj inteligenciji. Reci da je Trump uzeo pare od Rusije da unisti Ameriku. Milijarderu sigurno nisu neophodne Ruske pare.