BESNI GRAĐANI GRADONAČELNIKA VEZALI ZA DRVO: Nudio im razna obećanja, a kada nije ispunio sačekala ga je ova kazna (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 01. 2021. u 21:37

GRADONAČELNIKA meksičkog grada Frontera Komalape, Oskara Ramireza, besni meštani su vezali konopcem za drvo.

БЕСНИ ГРАЂАНИ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ВЕЗАЛИ ЗА ДРВО: Нудио им разна обећања, а када није испунио сачекала га је ова казна (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tviter/@pedrogerardo26

Naime, incident se dogodio dok je Ramirez javnosti predstavljao "seriju projekata" koje je prethodno obećao lokalcima, međutim, predstavnici 11 opština su ga okružili i suočili sa brojnim pitanjima.

Kako navode, veoma su nezadovoljni jer nije rešen problem pijaće vode.

- Obećao nam je da će biti pristojnog posla za ljude Komalape, ali sve je bila mućka jer vodovod ne radi dobro. To je veliki problem koji mora da se reši na pravi način i mora da bude prioritet u ovom mandatu, jer nam je dolazio u kuće i to nam obećavao, a sad ne pristaje na to - rekao je jedan lokalac.

Sa druge strane, Ramirez je u saopštenju istakao da je imao sastanak sa predstavnicima opština, ali nije pominjao vezivanje za drvo.

(Sputnik news)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA NA IRAN: Poslali jasnu poruku Teheranu - pojavio se novi snimak (VIDEO)