IVANKA ZABIJA NOŽ U LEĐA TRAMPU? Spremna na potez koji će najviše zaboleti odlazećeg američkog predsednika

Novosti online

12. 01. 2021. u 13:45

ИВАНКА ЗАБИЈА НОЖ У ЛЕЂА ТРАМПУ? Спремна на потез који ће највише заболети одлазећег америчког председника

Foto: EPA

ĆERKA odlazećeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Ivanka Tramp, planira da dođe na inauguraciju DŽoa Bajdena, a pretpostavlja se da to čini kako bi spasila svoju političku karijeru, javljaju svetski mediji.

Podsećanja radi, Tramp je nedavno saopštio da se neće pojaviti na inauguraciji novog predsednika DŽoa Bajdena koja bi trebalo da bude održana 20. januara, a on je navodno protestovao zbog odluke ćerke.

- On je rekao da je uvreda što uopšte želi da ima kontakt sa prevarantima koji pokušavaju da ga sruše - kazao je insajder koji je navodno upućen u dešavanja u Beloj kući i dodao da je Tramp izričit u tome da porodica mora da bude ujedinjena.

Predsednik SAD rekao je Ivanki da će je prisustvo inauguraciji "koštati na hiljade glasova i istakao da bi to bila najgora greška koju bi ikada mogla da načini", tvrdi insajder.

Prema navodima svetskih medija, Ivanka Tramp je ubeđena da će odlaskom na ceremoniju proglašenja novog predsednika Bajdena odati imidž nekoga "ko dobro podnosi poraz i da će time steći buduće simpatizere", tvrdi izvor tog portala.

- Rekla je da želi da zaštiti sopstvene političke aspiracije i ne želi to sve da upropasti tako što bi prisustovala događaju na kom bi trebalo da počne Trampova predsednička kampanja za izbore 2024. godine. To će prepustiti njenom ocu i bratu Donaldu Trampu Mlađem - navodi taj izvor.

Neimenovani sagornik dodaje da ona želi da prisustvuje inauguraciji, jer "želi da bude glas njenog oca i da to duguju ljudima".

Sa druge strane, drugi insajder iz Bele kuće demantovao je da Ivanka namerava da dođe na ceremoniju proglašenja predsednika SAD.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)