AKO PUTIN ŽELI DA ME POZOVE JEDNOSTAVNO GA SPOJITE! Kako je Tramp reagovao na propušten Putinov poziv

Novosti onlajn

29. 08. 2020. u 22:52 >> 22:52

АКО ПУТИН ЖЕЛИ ДА МЕ ПОЗОВЕ ЈЕДНОСТАВНО ГА СПОЈИТЕ! Како је Трамп реаговао на пропуштен Путинов позив

Foto: EPA

NEKADAŠNjI šef administracije Tereze Mej, u vreme dok je bila britanska premijerka, ispričao je za „Njuzvik“ kako je američki predsednik Donald Tramp 2017. propustio telefonski poziv ruskog kolege i kakva je bila njegova reakcija.

Tramp je, naime, usred ručka počeo da viče na svog tadašnjeg savetnika.

Prema rečima Nika Timotija, Tramp se naljutio tokom ručka sa britanskom delegacijom na svog tadašnjeg savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina kada je saznao da propustio poziv iz Kremlja.

Timoti, koji je i sam bio na ručku, kaže da je Trampu neko usput spomenuo da je Vladimir Putin navodno želeo da razgovara s njim, a Tramp je pred svima počeo da viče na Flina.

- Zaista je vikao na njega. To je bilo na zvaničnom ručku, sa sve poslugom i lepim posuđem, on je vikao na njega preko stola:’ Ako Putin želi da me pozove – jednostavno ga spojite’ - priseća se Timoti.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

vladimir

08.09.2020. 21:01

Uobrazilja jednog američkog "tviteraša" sa ozbiljnim predsednikom najjače države! To PRIMITIVNO ponašanje ne dolikuje državi koju predstavljaš i govori samo o tebi - da si slabiji! I jesi, i ti to znaš ali hoćeš da budeš belosvetska, pa i "holivudska zvezda"!? Putin te razume ali vodi računa - ne preteruj! Sledi kazna!