AFROAMERIKANAC Džejkob Blejk (28), u koga su policajci u Viskonsinu ispalili sedam hitaca u leđa tokom rutinske intervencije, lisicama je vezan za svoj bolnički krevet iako je trenutno nepokretan.

Komentari (5)

Miroslav

29.08.2020. 03:11

@Milovan Usa - @Milovan Usa CNN prenosi istinu u Americi gde li samo to nadje ? Ako stvarno verujes u to onda si veoma naivan- najveci lazovi, oni koji raspiruju mrznju to je CNN- uvek bio a posebno sada u izbornoj godini, najgori su ! Ima nas malo vise koji zivimo u toj Americi pa znamo istinu- u ovom slucaju tip je bio na drogama probali su da ga zaustave sa taser-om on je nastavio da ide ka kolima da uzme noz, inace je okoreli kriminalac za kojim je bila raspisana poternica- sve to tvoj CNN precutkuje ali na svu srecu danas se moze doci do istine na vise nacina !

Varto Marx

29.08.2020. 19:52

Iz SAD potice embargo rasizam, mrznja ljudi drugih boja vecina zive u mizeriji bez zdrastvenog odigursnja i bez prava na starosnu penziju. Demokratska partija SAD i njezini lideri, iz principa ne navodim njihova imena, oni su nista drugo vec najveci agresori i mafija na svijetu, Afrika jos gori za Kosmet i Srbiju oni snose odgovornost. Traze nova zarista, u nadi da na sledecim izborima da nece uci u Beloj kuci.

Miroslav

29.08.2020. 21:37

@Varto Marx - @Varto Marx u nekim stvarima si u pravu a u nekim nisi: pravo na starosnu penziju ima svako bez obzira na boju koze- vazno je da je radio 40 kredita, tj 10 godina i dobice je, sada ako neko izabere, da izabere, da ne radi onda je nece ni dobiti! Sto se tice zdravstvenog osiguranja- i tu nisi u pravu, pravo na njega ima svako, postoji takodje instoitucija Medicaid koja placa zdravstveno onima sa malim zaradama, postoje mnogo nacina da se zivi ovde- svako bira svoj put, ima ih koji su izabrali da zive od drzavne pomoci, od prodaje droge i bavljenjem kriminalom koji naravno nista od "prihoda" ne prijavljuju- takvi nemaju ni penziju (ako je dozive) ni bilo kakvu drugu pomoc. Sto se demokrata tice u pravu si- sve sto si rekao kao i ono sto nisi: oni su bili prvi i najveci robovlasnici ovde, republikanci su dali slobodu robovima, oni su osnovali KKK itd.