RUSKI lekari savetuju nemačkim kolegama iz univerzitetske bolnice "Šariti" da ne žure sa ocenama da je ruski opozicioner otrovan već da detaljno istraže o čemu se zaista radi. Tu žurbu nemačkih lekara u ruskoj javnosti doživljavaju kao dokaz da je "Šariti" bolnica koja daje zdravstveno-političke dijagnoze.

Komentari (9)

maniks

25.08.2020. 11:20

Scenario vec vise puta vidjen sve jedno da li je u reziji Amerike , Engleske ili sada Nemacke , cilj je isti optuziti Rusiju.. Ovo bi KGB resio odmah brzo i efikasno. Kakva Merkel i ostali bakraci.

Kulak

25.08.2020. 12:33

Da ga je neko hteo otrovati,bio bi mrtav.Nemački lekari lupetaju budalaštine i sluge su prljavoj politici.Zašto bi neko sa ruske strane davao nebitnom blogeru Navaljnom nešto od čega se ne umire,a izaziva se međunarodni skandal?

KOGA RUSI OTRUJU TAJ NE STIZE NI DO WCA A KAMOLI DO SARITEA

25.08.2020. 13:18

Providna zapadnjacka taktika, da izbave svoje poltrone, koji odrade posao, onda im sledi penzija ili likvidacija, videcemo uskoro kako ce proc pulen.

Zivorad011

25.08.2020. 13:30

Pa vidite. Otruju Politkovsku, nema tragova otrova, otruju Verzilova, nema tragova otrova, pa onda Skripalj i njegova cerka, tu su odradili vrlo neprofesionalno i ostavili tragove Novicka, otrova koje koriste iskljucivo specijalne sluzbe, pa onda otruju Navaljnova nema tragova. I sada nekakvi lekari iz Omska kazu da u analizama nema tragova otrova??? Alo, pa setite se olimpijade u Sochiju. Nije bilo nikakvih tragova da su specijane sluzbe zamenile ampule sa doping probama. Tek kasnije se otkrilo da je vecina ruskih osvajaca medalja bila dopingovana. Ko jos veruje ruskim laboratorijama. Alo.....