ZALJUBILA SE U SRBINA, RODITELJI JOJ SLOMILI REBRA: Francuska bruji o ovom slučaju, Bošnjakinju zbog dečka ošišali na ćelavo

Novosti online

21. 08. 2020. u 15:49

Jednoj devojci iz Besansona u Francuskoj su otac i brat obrijali glavu i prebili je zato što se zaljubila u momka hrišćanske vere.

ЗАЉУБИЛА СЕ У СРБИНА, РОДИТЕЉИ ЈОЈ СЛОМИЛИ РЕБРА: Француска бруји о овом случају, Бошњакињу због дечка ошишали на ћелаво

Foto: Depositphotos

Kako navode francuski mediji, mlada Bošnjakinja (17) se zaljubila u Srbina (20) i završila u hitnoj sa slomljenim kostima. Njeni roditelji, ali i ujak i ujna su odvedeni u pritvor.

Prema navodima lokalnih medija, par se zabavljao nekoliko meseci, a onda su nedavno odlučili da žive zajedno. Zbog toga je devojka napustila svoj porodični dom, ali je i dalje održavala kontakt sa rodbinom.

Međutim, četiri dana kasnije, kada je mladić sa roditeljima došao da poseti njenu porodicu, situacija je eskalirala. Devojku su odveli u sobu i počeli da je biju po glavi i telu, a onda su je i ošišali mašinicom.

Vidno šokiran, mladić srpskog porekla je pobegao kako bi obavestio policiju. Kada je policija došla na lice mesta, nasilnici su pokušali da sakriju devojku, ali je brzo otkrivena i odmah prevezena u bolnicu.

Devojka ima slomljeno rebro i veliki broj modrica. Očekuje se suđenje ovoj porodici, a tinejdžerka je pod sudskom zaštitom.

Mediji, takođe, navode da je pomenuta muslimanska porodica u u Francusku došla iz BiH 2017. godine.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)