ZALJUBILA SE U SRBINA, RODITELJI JOJ SLOMILI REBRA: Francuska bruji o ovom slučaju, Bošnjakinju zbog dečka ošišali na ćelavo

Novosti online

21. 08. 2020. u 15:49

Jednoj devojci iz Besansona u Francuskoj su otac i brat obrijali glavu i prebili je zato što se zaljubila u momka hrišćanske vere.

ЗАЉУБИЛА СЕ У СРБИНА, РОДИТЕЉИ ЈОЈ СЛОМИЛИ РЕБРА: Француска бруји о овом случају, Бошњакињу због дечка ошишали на ћелаво

Foto: Depositphotos

Kako navode francuski mediji, mlada Bošnjakinja (17) se zaljubila u Srbina (20) i završila u hitnoj sa slomljenim kostima. NJeni roditelji, ali i ujak i ujna su odvedeni u pritvor.

Prema navodima lokalnih medija, par se zabavljao nekoliko meseci, a onda su nedavno odlučili da žive zajedno. Zbog toga je devojka napustila svoj porodični dom, ali je i dalje održavala kontakt sa rodbinom.

Međutim, četiri dana kasnije, kada je mladić sa roditeljima došao da poseti njenu porodicu, situacija je eskalirala. Devojku su odveli u sobu i počeli da je biju po glavi i telu, a onda su je i ošišali mašinicom.

Vidno šokiran, mladić srpskog porekla je pobegao kako bi obavestio policiju. Kada je policija došla na lice mesta, nasilnici su pokušali da sakriju devojku, ali je brzo otkrivena i odmah prevezena u bolnicu.

Devojka ima slomljeno rebro i veliki broj modrica. Očekuje se suđenje ovoj porodici, a tinejdžerka je pod sudskom zaštitom.

Mediji, takođe, navode da je pomenuta muslimanska porodica u u Francusku došla iz BiH 2017. godine.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Gemini

21.08.2020. 16:29

Interesantno kako muslimani zele da praktikuju stroge islamske zakone ali ne zele da idu trbuhom za kruhom po islamskim zemljama vec po dominantno hriscanskim zemljama i pri tom ne postuju zakone vec po nekim njihovim srednjevekovnim pravilima.

Rosalinda

21.08.2020. 21:23

@vladica - Ma nemoj da brkaš pojmove. Ako poštuje i vole svoju veru i viziju života šta rade po hrišćanskim zemljama. Sve je nekako shvatljivo naspram lične zatucanosti ali mrzeti rođeno dete e to je za psihijatriju.

Lola

21.08.2020. 18:15

Treba ih s noge na nogu vratiti u BiH, jer ugrozavaju poredak Njemacke i slobodu pojedinca a prethodno ih strpati u zatvor. Puna je Nhemacka takvih vjerskih idiota i desnicarskog sljama.

Paljanin

21.08.2020. 22:36

Koji bosnjaci ljudi? Zasto ih tako zovemo, sami su se tako prozvali. Za mene su bili i ostali muslimani. Nas sve cesce zovu samo pravoslavcima , a mi njih bosnjaci. Mogu se zvati kako hoce, ali za mene su samo muslimani. Jos bosnjaci u Srbiji e to je za anale. Izmisljena nacija, a mi je jos legalizujemo.

Pesterac

22.08.2020. 09:14

Gospodo. Da bi komentarisali nesto prvo upoznajte dobro malo vise Muslimana,Balkanskih ne Arapskih pa onda komemtariste!!!!!! Sada ispade da smo mi zaostali a vi napredni!!!?? Koliko ima takvih slucajeva samo sto ja znam da su devojke Srpkinje i tucene,zakljuvcavane,vezane samo da se neudaju za Albanca,Bosnjaka ili Hrvata!!!?? Pa jel i to nije zalstalost kod Hriscana!!!??? Uvek podjite od sebe!!!!!!!!

Milos

23.08.2020. 12:28

@Pesterac - "Koliko ima slucajeva". Ti kao znas za mnogo slucajeva naspram ovog jednog. Sada pak ispade da smo mi zaostali a vi muslimani napredni. Hajde bre ne lazi! Poznato je inace u svetu da su muslimanske zemlje te napredne, slobodne i moderne a hriscanske zatucane i zaostale u vremenu, jel tako?

lazar i milica

24.08.2020. 15:45

Samo mi iz mešanog braka (majka Hrvatica, otac Srbin) znamo kako to izgleda, moraš da budeš spreman na dva Uskrsa, dva Bozića, povuci-potegni oko imena, kad je post, šta je post (u Hrvatskoj je post i sir i kajmak i jaja), ovde ne, uvek sam bio i ostao sam Srbin, kad sam se ozenio postalo mi je lakše, nema svadja čije je bolje ili nije, ko je koga više ubijao, imam slavu, preslavu, Bozić i Uskrs, Milicu caricu i prosto kao da sam se sad rodio ponovo...