Jednoj devojci iz Besansona u Francuskoj su otac i brat obrijali glavu i prebili je zato što se zaljubila u momka hrišćanske vere.

Komentari (11)

Gemini

21.08.2020. 16:29

Interesantno kako muslimani zele da praktikuju stroge islamske zakone ali ne zele da idu trbuhom za kruhom po islamskim zemljama vec po dominantno hriscanskim zemljama i pri tom ne postuju zakone vec po nekim njihovim srednjevekovnim pravilima.

Rosalinda

21.08.2020. 21:23

@vladica - Ma nemoj da brkaš pojmove. Ako poštuje i vole svoju veru i viziju života šta rade po hrišćanskim zemljama. Sve je nekako shvatljivo naspram lične zatucanosti ali mrzeti rođeno dete e to je za psihijatriju.

Lola

21.08.2020. 18:15

Treba ih s noge na nogu vratiti u BiH, jer ugrozavaju poredak Njemacke i slobodu pojedinca a prethodno ih strpati u zatvor. Puna je Nhemacka takvih vjerskih idiota i desnicarskog sljama.

Paljanin

21.08.2020. 22:36

Koji bosnjaci ljudi? Zasto ih tako zovemo, sami su se tako prozvali. Za mene su bili i ostali muslimani. Nas sve cesce zovu samo pravoslavcima , a mi njih bosnjaci. Mogu se zvati kako hoce, ali za mene su samo muslimani. Jos bosnjaci u Srbiji e to je za anale. Izmisljena nacija, a mi je jos legalizujemo.

Pesterac

22.08.2020. 09:14

Gospodo. Da bi komentarisali nesto prvo upoznajte dobro malo vise Muslimana,Balkanskih ne Arapskih pa onda komemtariste!!!!!! Sada ispade da smo mi zaostali a vi napredni!!!?? Koliko ima takvih slucajeva samo sto ja znam da su devojke Srpkinje i tucene,zakljuvcavane,vezane samo da se neudaju za Albanca,Bosnjaka ili Hrvata!!!?? Pa jel i to nije zalstalost kod Hriscana!!!??? Uvek podjite od sebe!!!!!!!!

Milos

23.08.2020. 12:28

@Pesterac - "Koliko ima slucajeva". Ti kao znas za mnogo slucajeva naspram ovog jednog. Sada pak ispade da smo mi zaostali a vi muslimani napredni. Hajde bre ne lazi! Poznato je inace u svetu da su muslimanske zemlje te napredne, slobodne i moderne a hriscanske zatucane i zaostale u vremenu, jel tako?

lazar i milica

24.08.2020. 15:45

Samo mi iz mešanog braka (majka Hrvatica, otac Srbin) znamo kako to izgleda, moraš da budeš spreman na dva Uskrsa, dva Bozića, povuci-potegni oko imena, kad je post, šta je post (u Hrvatskoj je post i sir i kajmak i jaja), ovde ne, uvek sam bio i ostao sam Srbin, kad sam se ozenio postalo mi je lakše, nema svadja čije je bolje ili nije, ko je koga više ubijao, imam slavu, preslavu, Bozić i Uskrs, Milicu caricu i prosto kao da sam se sad rodio ponovo...