ZAPLENjENA IMOVINA BIZNISMENU: Oduzeti rols rojs, dve tv stanice, stanovi, šume - sumnjaju da je stečeno trgovinom narkoticima

Tanjug

03. 08. 2020. u 18:05

ЗАПЛЕЊЕНА ИМОВИНА БИЗНИСМЕНУ: Одузети ролс ројс, две тв станице, станови, шуме - сумњају да је стечено трговином наркотицима

Foto Depositphotos

ALBANSKI tužioci saopštili su danas da su zaplenili ogromnu imovinu koja pripada biznismenu i medijskom mogulu za koga se sumnja da je izgradio svoju imperiju profitom od trgovine drogom.

Specijalno tužilaštvo za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, poznato kao SPAK, saopštilo je da su vlasti zaplenile imovinu koja uključuje više stanova, zemlju, šume, vozila među kojima i Rols Rojs i dve televizijske stanice RTV Ora i Kanal jedan, na osnovu razumne sumnje potkrepljene dokazima da je Ili Ndroki, takođe poznat kao Džemal Pasmaciu, uključen u kriminalne aktivnosti.

Ndroki je viđen kako odlazi u policijsku stanicu, ali nije zadržan, preneo je AP.

Ndroki je ranije bio uhapšen u Turskoj i Italiji zbog sumnji da je pripadao kriminalnim organizacijama koje su učestvovale u trgovini drogom, ali je pušten u oba slučaja.

Ndrokijevi advokati sa naveli da će uložiti žalbu protiv zaplene, a sam Ndroki navodi da je do zaplene došlo jer vodi spor sa gradonačelnikom Tirane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Milvas

03.08.2020. 23:32

Ево доброг примера за наше правосуђе шта им је чинити у сличним ситуацијама. Код нас полиција хапси судије пустају на слободу или чак и поједини полицајци учествују у диловању. Сви знамо какво нам је судство а сви надлежни ћуте или су,, немоћни,,.