POVLAČENjE američkih snaga iz Nemačke je bio „poslednji poklon“ šefa Bele kuće Donalda Trampa ruskom lideru Vladimiru Putinu uoči izbora za predsednika SAD, smatra Si-En-En.

Sima

02.08.2020. 14:42

Ja mislim da su sve američke vlade,novinari,novinske agencije umno poremećene Ruskim sindronom. Ameri žive na tuđoj grbači kako postoje. Licemeri nemogu da prebole da njihova vojska nikog više ne zanima,isto tako i diktatorske vlade,zato što donose samo zlo,ratove i bedu!da bih mogli vladati. Brboću o Rusima,a Rusi otišli dobrovoljno iz Nemačke i dali im slobodu. Ali Ameri bih još da muzu. E neće moći,narodima je dosta bilo diktature,glavno Američke. Rusi su za Amere kulturan i gispodski narod koji nikog nedira,a politički su najobrazovaniji. To Amere ubija u glavu.

Neko

02.08.2020. 21:43

@Sima - Na tudjoj grbaci ne zive sigurno. Prvi doseljenici su zatekli veliko nista, a sve sto vidis sada je stvoreno radom. I dan danas tamo ljudi rade po 15 sati dnevno. Na tudjoj grbaci su dugo ziveli Spanci, Francuzi, Portugalci, Britanci (cija je kolonija bila i Amerika jedno vreme)...

Pera kojot genije

03.08.2020. 08:22

@Neko - Cijom naftom trguju po citavom svetu ( Irak, Libija pa bi i Venecuelu). O matifetlucima sa enormnim stampanjem dolara bez pokrica da ne govorimo.

El Pibe

02.08.2020. 15:55

To je poklon Nemackoj! Ne zaboravite Nemackoj je bilo zabranjeno da se ujedini i da salje svoju vojsku van granica Nemacke cak i u mirovne misije. Nemacka sada dobija priliku da ponovo krene u pohode! Istorija se ponavlja. Vec su se zamerili sa Englezima a evo krece dukob i sa Amerikancima. Nemac je to ne zaboravite! Zivi bili pa videli!

naranca

03.08.2020. 18:34

@El Pibe - Ne samo sto su se ujedinili nego su i porobii celu Evropu. Samo malo da smeksaju Francuze i eto Reicha.Samo............................................................

vladimir

02.08.2020. 17:51

Nije to nikakav poklon amerike Rusiji, jer Nemačka NIJE /vojno/ ugrožena od Rusije, nego je problem u američkoj FOBIČNOSTI od najjače sile, kako po prirodnim resursima /energentima/ tako i u vojnoj nadmoći! Kada gubite pozicije planetarnog "policajca" /hegemona/ to i jeste "traumatično", a amerika se teško miri sa tim! Da zanemarimo "borbu" am. škriljaca i rus. prirodnog gasa /sev. tok 2/, Nemci razmišljaju praktično, a to je i za vas neobaveštene - rata dve /tri/ sile više nemože biti /kraj planete/ - ostala je samo EKONOMIJA, pragmatična i koja obezbedjuje opstanak! Ameri su na "izdisaju", a to sam vam pisao i prognozirao /u godinu/ pre .....

vladimir

02.08.2020. 20:58

.... da zaboravio sam, ako je nešto "poklon" onda je to Rusija učinila americi i to davne 1962 god. kada je napustila Kubu, a nije za porediti!

Ines

03.08.2020. 01:27

Glupost od 36000 američkih vojnika koji su stacionirani u Nemačkoj samo 12000 se prebacuje u Belgiju sa komandom . Foliranje sa obe strane,kao Nemci ne plaćaju dovoljno za svoju odbranu.Ne, oni samo raspoređuju vojsku kako im srce ište i interei odgovaraju.

buki

03.08.2020. 01:35

Каква је то услуга Путину што ће из Немачке да их пребаци у Пољску? Пре би се рекло да Трамп покушава једним ударцем да убије две муве.

Sale

03.08.2020. 07:30

Pa šta bi mogla fašistoidna televizija kao što je CNN drugo da kaže? Ista ona televizija zbog koje su našu televiziju bombardovali jel smo odbili da prenosimo njihove laži. To samo amer može da guta da su Rusi kao oni i samo čekaju da nekog napadnu.

AJDE DONALDE PA NAGRADI I VUCICA I SRBIJU

03.08.2020. 19:29

POVUCI ONAJ SLJAM S KOSOVA (Bondstil) Kao prvo, Tramp nije nagradio Putine, nagradio je Nemacku, povucenu vojsku prebacio je u Poljsku. Polako ali sigurno, revansizam je na pomolu, i nije daleko dan, kad ce vecina sveta da proklinje onog sovjetskog (rusa) petokolonasa, koji je srusio berlinski zid. Hitlerovi saveznici se ponovo kuraze, a to je najvidljivije u nasem susedstvu, Ukrajini i baltickim zemljama.

naranca

04.08.2020. 00:14

@AJDE DONALDE PA NAGRADI I VUCICA I SRBIJU - @ajde Ja ne znam kako im se isplati da drze stajacu vojsku u tom slepom crevu u vreme krize?