PORTPAROL KENSINGTONSKE PALATE OTKRIVA: Kejt Midlton sada ima samo jedan zadatak, evo kada bi mogla da se vrati redovnim obavezama

Novosti online

21. 05. 2024. u 14:05

PRINCEZA od Velsa neće se do daljeg pojavljivati na kraljevskim događajima jer se, kako se navodi, još uvek oporavlja od svoje bolesti.

ПОРТПАРОЛ КЕНСИНГТОНСКЕ ПАЛАТЕ ОТКРИВА: Кејт Мидлтон сада има само један задатак, ево када би могла да се врати редовним обавезама

Foto: Tanjug/AP

Povratak na posao bio je isključen, jer je njena fondacija iz ranih godina objavila izveštaj o preduzećima koja podržavaju porodice sa malom decom.

- Ne očekuje se da će se princeza vratiti na posao dok to ne odobri njen medicinski tim - rekao je portparol Kensingtonske palate.

- Rad na projektu u okviru fondacije će i dalje biti centralno mesto u njenom javnom radu - rekao je on.

Princeza je bila obaveštena o izveštaju koji je izdao "Centar za rano detinjstvo" Kraljevske fondacije, ali nije bila prisutna na predstavljanju u londonskom Sitiju.

Foto: AP

- Princeza od Velsa je bila pokretačka snaga poslovne radne grupe. Ona je bila u toku od osnivanja. Nastaviće sa svojim aktivnostima kada se vrati na posao. Ipak, sada joj je potreban prostor, i mir, da se oporavi. Princeza se vraća svojim aktivnostima tek kada za to dobije zeleno svetlo od lekara - navodi se u saopštenju.

Takođe, Kensingtonska palata je naglasila da se princeza, uprkos tome što je "aktivna" na papiru, nije vratila na posao jer nastavlja da prima preventivnu hemoterapiju za rak.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: OSVESTI PODSVEST: Čije su naše misli?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo