STIGLA PRESUDA ZA PROFESORKU MATEMATIKE (30): Imala odnose sa dva učenika, sa jednim zatrudnela - na sudu šokirala porotu (FOTO)

Novosti online

17. 05. 2024. u 16:03

PROFESORKA matematike proglašena je krivom po četiri tačke optužnice za seksualnu aktivnost sa detetom nakon dvonedeljnog suđenja na sudu u Mančesteru, prenose britanski mediji.

СТИГЛА ПРЕСУДА ЗА ПРОФЕСОРКУ МАТЕМАТИКЕ (30): Имала односе са два ученика, са једним затруднела - на суду шокирала пороту (ФОТО)

Foto: Profimedia

Rebeka Džojns (30) takođe je proglašena krivom po dve tačke optužnice seksualne aktivnosti sa detetom od strane osobe od poverenja.

Džojns je negirala da je imala seks sa jednim učenikom, dečakom A, i insistirala na sudu da je njena veza sa drugim tinejdžerom, dečakom B, počela tek kada je on napustio školu i kada je ona bila otpuštena sa posla - tako da to nije bilo protivzakonito.

Tokom suđenja, ona se pojavila na sudu sa ružičastim šeširom za bebe koji je bio upasan u njene pantalone.

Pripadao je detetu koje je dobila sa dečakom B.

Foto: Profimedia

Govoreći o šeširiću za bebe, tužilac Džo Olman rekao je poroti u svom završnom govoru:

- To je bio prilično goli pokušaj da pridobijete simpatije.

Porotnici su čuli da su oba dečaka slala učiteljici udvarajuće "Snepčet" poruke i da su krili razgovore od svojih roditelja.

Odvela je dečaka A u kupovinu i kupila mu "Guči" kaiš od 350 funti pre nego što su se vratili u njen stan u Salford Kejsu, gde su imali seks, rečeno je sudu.

Policija je pronašla kao dokaz spermu tinejdžera na posteljini.

Džojns je rekla poroti da je upropastila svoj „posao iz snova“ glupim „greškama“ tako što se sastala sa dvoje tinejdžera i povela ih u svoj stan, ali je negirala seks sa maloletnicima.

Foto: Profimedia

Priznala je da je izašla iz devetogodišnje veze, da je bila usamljena i polaskana pruženom pažnjom.

Džojns je plakala dok je porotnicima rekla da joj je beba koju je rodila sa dečakom B oduzeta satima nakon porođaja i da sada ima samo ograničen pristup viđanju, tri puta nedeljno.

Podsetimo, Rebeka Džouns (30), profesorka matematike, optužena je da je spavala s dvojicom učenika, a dok je čekala suđenje, saznala je da je s jednim od njih ostala trudna.

Iako je telefon vratila na fabrička podešavanja, policajci su preko mrežnog operatera uspeli doći do poruka koje je slala dečacima. Iste su otkrile kako je jednom od njih pisala "bolje ti je da dođeš kod mene", a kasnije je s istim čak zbijala šale oko toga da bi im se trebao pridružiti još jedan učenik.

Školarac tvrdi da ga je Džouns odvela u svoj stan gde su dvaput imali polni odnos. Tinejdžer je svojoj majci lagao i rekao da će ostati kod prijatelja.

Foto: Profimedia

Dečak je, moglo se čuti na sudu, svojoj majci rekao da su tvrdnje o seksu s profesoricom "samo glupi razgovor na grupnom četu koji je izmakao kontroli".

Takođe je rečeno da je dečak pohađao dopunske časove matematike kod pomenute profesorke nakon čega se s prijateljima i majkom šalio oko toga da mu je profesorka "zaista zgodna".

O svemu je obaveštena i policija, koja je istragu pokrenula u oktobru 2021. godine, nakon čega je profesorka optužena i suspendovana s posla. Pojavila se na sudu koji ju je pustio na slobodu uz kauciju pod uslovom da ne kontaktira nijedno dete mlađe od 18 godina, ali tužilaštvo tvrdi kako se tad otkrilo i da je bila u dugotrajnoj seksualnoj vezi s drugim učenikom.

Foto: Profimedia

Navodno su se viđali dok je ona čekala suđenje, a u njenom stanu imali su polni odnos tridesetak puta. Profesorka je sa 16-godišnjakom, kojeg je upoznala na "Snepčetu" gde su prvo razmenjivali poruke, ostala trudna i rodila njegovo dete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)