SAMO OVO... Mask jednom rečju odgovorio na Putinovu izjavu o nuklearnom oružju

Марија Стевановић
Marija Stevanović

13. 03. 2024. u 08:47

AMERIČKI preduzetnik Ilon Mask na društvenoj mreži Iks složio se sa stavom ruskog predsednika Vladimira Putina o mogućnosti upotrebe nuklearnog oružja u slučaju egzistencijalne pretnje po zemlju, prenose RIA novosti.

САМО ОВО... Маск једном речју одговорио на Путинову изјаву о нуклеарном оружју

Foto: EPA

- Putin je rekao da je Rusija spremna da upotrebi nuklearno oružje ako je ruska država ugrožena - napisano je na profilu magazina "Zerohedž".

- Naravno - odgovorio je Mask u komentaru ispod objave.

Kako je Putin rekao u intervjuu novinaru Dmitriju Kiseljevu za Rusiju 1 i RIA Novosti, Rusija je spremna da upotrebi nuklearno oružje ako se radi o postojanju države, šteti suverenitetu i nezavisnosti.

Prema njegovim rečima, sa vojnotehničke tačke gledišta, zemlja je spremna za takvu konfrontaciju.

Predsednik Putin je istakao da je ruska nuklearna trijada modernija od one drugih zemalja, a Rusija je mnogo više napredovala u ovoj oblasti.

BONUS VIDEO: 

LUKSUZ NA RUSKI NAČIN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!