KO ĆE BITI TRAMPOVA DESNA RUKA? Tramp otkrio imena potencijalnih kandidata za potpredsednika SAD

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

21. 02. 2024. u 19:26

KANDIDAT za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp otkrio je danas imena onih koje će možda kandidovati za funkciju potpredsednika SAD ukoliko pobedi na novembarskim izborima.

КО ЋЕ БИТИ ТРАМПОВА ДЕСНА РУКА? Трамп открио имена потенцијалних кандидата за потпредседника САД

Foto: Profimedia

Među kandidatima su se našli njegovi bivši protivkandidati - biznismen Vivek Ramasvami i guverner Floride Ron DeSantis.

-Da li su u vašem užem izboru guverner Floride Ron DeSantis, senator Tim Skot iz Južne Karoline, preduzetnik Vivek Ramasvami, guverner Južne Dakote Kristi Noem, kongresmen Bajron Donalds sa Floride i bivša kongresmenka Tulsi Gabard sa Havaja, upitala je Trampa voditeljka Foksa, na šta je on odgovorio da jesu.

-Iskreno, svi ti ljudi su dobri. Svi su dobri, svi su jaki, poručio je Tramp.

Predsednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama zakzani su za 7. novembar ove godine, a očekuje se da će Amerikanci ponovo birati između bivšeg predsednika Donalda Trampa i aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena.

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da je Tramp trenutno u blagoj prednosti.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!