ZABARIKADIRAO SE U STAN, PA PUCAO SA PROZORA: Ovo je muškarac iz Napulja koji se ubio nakon pregovora sa policijom (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

08. 02. 2024. u 12:58

MUŠKARAC iz Napulja se rano jutros zabarikadirao u svoj stan i krenuo da puca sa prozora, a nakon pregovora sa policijom izvršio je samoubistvo.

ЗАБАРИКАДИРАО СЕ У СТАН, ПА ПУЦАО СА ПРОЗОРА: Ово је мушкарац из Напуља који се убио након преговора са полицијом (ФОТО)

Foto: Profimedia

Policija je nakon nekoliko sati akcije provalila u zaljučan stan i pronašla dva beživotna tela, od kojih jedno pripada muškarcu sa snimka, a za drugo se pretpostavlja da je u pitanju njegova žena koju je ubio.

Trenutno italijanski istražitelji rade na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima su se ovi nesrećni slučajevi dogodili.

Kako prenose italijanski mediji, muškarac ima troje dece, od kojih je dvoje bilo u školi, a treće je na izletu.

Foto: Printskrin: Ilmattino.it

 

Prema navodima nekih komšija, muškarac je ranije radio kao obezbeđenje, ali je ostao bez posla zbog sumnje da je ukrao pištolj.

Podsećamo, čovek je jutros navodno sa prozora svog stana na četvrtom spratu vikao da je ubio svoju ženu i pucao na sve strane, zbog čega je policija blokirala saobraćajnice i zabranila pešacima kretanje.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije