PUCANO NA SRPSKI KAMION: Incident u SAD, napadač ispalio sedam metaka na vozača, pa pobegao (FOTO)

Novosti online

10. 01. 2024. u 23:14

NA auto-putu kod mesta Breselton u američkoj državi Džordžija, juče je pucano na kamion jedne srpske transportne kompanije iz Čikaga.

ПУЦАНО НА СРПСКИ КАМИОН: Инцидент у САД, нападач испалио седам метака на возача, па побегао (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Incidenta se dogodio oko 3.45 sati ujutru, kada je, iz sada neutvrđenih razloga, vozač iz kamiona u pokretu zapucao na kamion u vlasništvu jednog Srbina, prenosi "Blic".

Jedan od ukupno sedam ispaljenih metaka je probio staklo šoferšajbne ali, na svu sreću, nije pogodio vozača kamiona. Ostali meci su završili u kabini i motoru.

Napadač uhapšen

On je zaustavio kamion i slučaj odmah prijavio nadležnoj policijskoj stanici, koja je odmah poslala nekoliko patrola na lice mesta. Posle izvesnog vremena osoba koja je ispalila hice je presretnuta na autoputu i uhapšena.

Uviđaj je u toku.

U izjavi policiji vozač kamiona na koji je pucano istakao je da nije očekivao takav razvoj situacije jer osobu koja je na njega ispalila hice ne poznaje niti je je pre incidenta imao bilo kakav sukob sa njim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu