DEVOJČICU (11) IZBO ISPRED KUĆE, PA KRENUO U KRVAVI PIR: Užas u NJujorku, ubijeno dvoje dece i dvoje odraslih! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

03. 12. 2023. u 16:51

DVOJE dece i dvoje odraslih ubijeno je u jednoj kući u Kvinsu rano jutros, a za ubistvo se sumnjiči član porodice, kojeg je policija neutralisala.

ДЕВОЈЧИЦУ (11) ИЗБО ИСПРЕД КУЋЕ, ПА КРЕНУО У КРВАВИ ПИР: Ужас у Њујорку, убијено двоје деце и двоје одраслих! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/ CBS New York

Jezivi zločin dogodio se oko 5 sati ujutru, a policiju je pozvala mlađa ženska osoba, koja je rekla da joj je rođak pobio celu porodicu. Jedna patrola odmah je upućena na lice mesta, a osumnjičenog Kortnija Gordona (39) su zatekli kako pokušava da pobegne.

Policajci su izašli iz vozila i krenuli ka muškarcu koji je nosio torbu,  a kada su mu se obratili, on je izvukao nož i jednog policajca je ubo u vrat i grudi, a drugog u predelu glave. Tada je jedan od njih uspeo da izvuče pištolj i upuca Gordona, koji je kasnije u bolnici podlegao povredama.

Na lice mesta ubrzo su stigle i druge policijske ekipe, koje su zatekle stravičan prizor. Devojčica (11) pronađena je u lokvi krvi ispred kuće. Iako je odmah prebačen u bolnicu, ubrzo je preminula od zadobijenih povreda. U kući su pronađena tela dečaka (12), žene (44) i muškarca starog oko 30 godina.

Pronađena je i starija žena sa teškim telesnim povredama. Veruje se da joj je osumnjičeni naneo nekoliko uboda nožem. Ona je takođe prebačena u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, javlja BBC.

Policija veruje da su sve žrtve ubijene istim kuhinjskim nožem, koji je i pronađen na mestu zločina. Prema navodima medija Gordon je ranije hapšen zbog porodičnog nasilja. On je navodno bio u poseti porodici koju je svirepo ubio. U toku je istraga, a iz policije su naveli da je u toku saslušanje mlade osobe koja je pozvala policiju i prijavila ubistvo.

U ovom trenutku motiv napada nije poznat.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - OTAC PRONAŠAO TELA SINA I SNAJE: „Dozivao sam "Igore", nije reagovao – već su bili mrtvi“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu