JEDAN JE PUTIN: Kremlj ogolio glupost zapadnih medija

Novosti online

04. 11. 2023. u 15:50

GOVOREĆI o raznim metodama Zapada od kojih je glavna laž, portparol Kremlja Dmitrij Peskov osvrnuo se na onu koja kaže da predsednik Rusije Vladimir Putin ima nekoliko dvojnika i demantovao je, ponovo.

ЈЕДАН ЈЕ ПУТИН: Кремљ оголио глупост западних медија

Foto: EPA

- Koliko dvojnika ima Putin, tri ili četiri, pokušavaju da shvate stručnjaci. I koji od njih je jutros polagao cveće na spomenik Minjinu i Požarskom, treći ili četvrti - kaže Peskov uz osmeh na saveznom obrazovnom maratonu "Znanje".

Portparol Kremlja nije dao šansu pristalicama teorije o dvojnicima ruskog predsednika istakavši da je Putin samo jedan.

Priču o dvojniku ruskog lidera plasirali su (pro)ukrajinski i zapadni mediji ali i tajne službe uz "analize" fotografija i snimaka ruskog lidera na kojima ima ili nema izražen podbradak, nestrpljivo tapka stopalom, drži rukohvat ili, ne daj Bože, strči niz stepenice aviona - za razliku od američkog kolege koji na stepenicama redovno pada na njima.

Peskov je i ranije demantovao priče o dvojnicima ruskog lidera.

- To spada u kategoriju apsurdnih informativnih podvala o kojima sa zavidnom upornošću raspravlja čitav niz medija. Ovo ne izaziva ništa osim smeha - rekao je Peskov.

(RT Balkan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024