„ZORO“ NA PARKINGU: „Osvetnik“ kažnjava sprejom one koji parkiraju na zabranjenom mestu u Rimu

Milica Ostojić - Specijalno za Novosti RIM

05. 07. 2023. u 20:05

VEĆ je postao heroj, a ni ime mu se ne zna. „Osvetnik“, pogađa nedisciplinovane vozače koji parkiraju kola na nedozvoljenom mestu ili na mestu za invalide - sprejom u boji, sa natpisom na kolima „Free Park“.

„ЗОРО“ НА ПАРКИНГУ: „Осветник“ кажњава спрејом оне који паркирају на забрањеном месту у Риму

milica ostojić

Kažu tipična rimska nedisciplina „kreativni parking“, a junak prozvan „Zoro“ počeo je od predgrađa „Porta Furba“, a legenda o „osvetniku“ možda i adekvatno ime „presuditelj“, ostvario je, kažu, svoje prvo „umetničko delo“ na jednom moćnom džipu koji je bio parkiran na mestu za invalide. Beli džip ostao je da sačeka vlasnika sa natpisom u boji, velikim slovima „Free Park“; imaće prilično posla auto-limar, a i koštaće.

Sledeća je bila Mazda Mx-30 plava, parkirana nasred ulice tako se gotovo nije moglo proći. Možemo zamisliti facu vozača, valjda njih koji tako parkiraju zovu "bašmebrigaroši" (može mi se), u nadi da uopšte shvataju zašto im je dodeljena takva lekcija ponašanja.

Poruka takvim vozačima, možda ste videli neke italijanske komedije gde ima sličnih apsurdnih događaja, ali film je za smejati se, ovde teško da će se lice vlasnika vozila sa takvom porukom razvući u smeh...takvim prostacima, necivilizovanim, valjda je bolje naše ime geak, nije potrebna ni gradska policja, kaznu će platiti kod auto-limara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave