"NE PODSTIČITE OVU UTAKMICU": Maskova mama pokušava da otkaže borbu u kavezu između njenog sina i Zakerberga

Đ.G.

23. 06. 2023. u 19:20

MAJKA Ilona Maska želi da ljudi prestanu da ohrabruju njenog sina da se bori sa izvršnim direktorom Mete Markom Zakerbergom, nakon što su dva milijardera potvrdila da su voljni da razmene udarce u tuči visokog profila.

НЕ ПОДСТИЧИТЕ ОВУ УТАКМИЦУ: Маскова мама покушава да откаже борбу у кавезу између њеног сина и Закерберга

Foto: Profimedia

- Ne podstičite ovu utakmicu! - Mej Mask je u četvrtak tvitovala voditelju podkasta Leksu Fridmanu.

U odvojenom tvitu, Mask je rekla da je „otkazala ovu borbu“, a da nije rekla ni svom sinu ni Zakerbergu.

- Nastaviću da govorim da je borba otkazana, za svaki slučaj - dodala je ona.

Zakerberg je u sredu objavio priču na svom Instagram profilu tražeći od Maska „lokaciju“, što je navelo Maska da odgovori na Tviteru: „Vegas oktagon“.

Planovi za borbu su očigledno eskalirali dalje od šale milijardera, a predsednik UFC-a Dejna Vajt je u četvrtak za TMZ Sport rekao da je razgovarao sa oba izvršna direktora i da su „mrtvo ozbiljni“ u vezi sa tučom.

Mej Mask je, međutim, zamolila par da mirnije reše svoje nesuglasice. „Bez šale“, tvitovala je svom sinu u četvrtak.

- Borite se samo rečima. U foteljama. Četiri stope jedan od drugog. Najsmešnija osoba pobeđuje - navela je Mej.

Ako se borba zaista dogodi, oba takmičara bi ušla u oktogon sa izrazitim prednostima. Sa 39 godina, Zakerberg je 12 godina mlađi od Maska, a poslednjih godinu dana trenira brazilski džiu-džicu. Na svom prvom turniru u Kaliforniji prošlog meseca, Zakerberg je osvojio zlatnu i srebrnu medalju.

Mask ima neke treninge za borilačke veštine, a nedavno je rekao voditelju podkasta Džou Roganu da je kao dete trenirao džudo, karate i tekvondo. 

- Ne morate da budete ljubitelj borbi da biste bili zainteresovani za ovu borbu - rekao je Vajt za TMZ i dodao: "Svi bi to želeli da vide", preneo je RT.

BONUS VIDEO: VESELO NA ULICAMA PARIZA - Obeležava se Dan muzike širom grada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!