AKCIJE Foks njuza pale su za 5,4% nakon što je Taker Karlson otpušten.

Djuka

25.04.2023. 13:10

Pritisak satanista na nezavisne medije traje. Kako se izbori u SAD približavaju diktatura globalista će se pojačavati. Čovek je jedini pravi novinar u SAD i u zapadnom svetu ne računajući par njih u Australiji.

Dragan

25.04.2023. 20:14

Изгубиће много више, Карлсон није критиковао само Бајдена већ целокупни војно-политички комплекс који ствара кризе широм света и, уместо да води рачуна о својим грађанима, уништава америчку средњу класу пунећи сопствене џепове ратним профитерством. Карлсон је изразито критичан и према читавој woke/cancel “култури”, новонаметнутој “родној равноправности” са 90+ “родова”, потпуном отварању граница и увозу милиона миграната, попуштању криминалу сваке врсте и онемугућавању полицији да ради свој посао, као и свему што пркоси здравом разуму. Жртвовали су трезвеног, екстремно интелигентног и здравомислећег човека који је био и једини разлог за милионе гледалаца да се укључе на Фокс. За Такера не бринем, њега ће оберучке прихватити независни медији, али нема сумње да су Фоксу дани одбројани.

Rašo

25.04.2023. 22:31

@Dragan - Наравно да је штета отпуштање таквог новинара али сам сигуран да то компанија није учинила због својих разлога. Једноставно су натерани да то ураде!