"NEMA ŠANSE ZA POMIRENJE": Na ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa princ Hari biće čak u 10. redu zvanica

Tanjug

24. 04. 2023. u 12:57

BRITANSKI princ Hari, vojvoda od Saseksa, sedeće na ceremoniji krunisanja svoga oca, britanskog kralja Čarlsa III, 10 redova iza ostalih članova kraljevske porodice i očekuje se da će brzo napustiti događaj u Vestminsterskoj opatiji, tvrdi poznavalac prilika Pol Barel, bivši batler, blizak kraljevskoj porodici.

НЕМА ШАНСЕ ЗА ПОМИРЕЊЕ: На церемонији крунисања краља Чарлса принц Хари биће чак у 10. реду званица

Foto: Tanjug AP

Barel kaže da "nema šanse" za pomirenje i da Hari možda neće imati vremena ni da razgovara sa ocem ili bratom tokom boravka u Londonu, navodi se u izveštaju britanskog tabloida San.

Bivši kraljevski batler kaže da bi Harijevo mesto u desetom redu zapravo moglo biti pogodno jer će mu omogućiti da relativno neprimetno i brzo napusti ceremoniju u trenutku koji sam bude odredio.

- To nije iznenađenje, on dolazi da bi se pokazao javnosti. Dolazi da bi sačuvao otvorena vrata i zbog toga što njegov otac želi da i on bude prisutan. Kralj će biti oduševljen što će oba njegova sina prisustvovati ovom značajnom danu u njegovom životu. Ipak, Hari se neće dugo zadržati - tvrdi Barel.

Očekuje se da bi Hari, vojvoda od Saseksa, mogao da dođe u Englesku i izađe iz nje u roku od 24 sata, iako to nije potvrđeno.

U razgovoru sa Denom Vutonom, bivšim batlerom princeze Dajane, Barel je rekao da Hari ne želi da provede mnogo vremena sa porodicom.

- Bojim se da nema šanse za pomirenje u skorije vreme. Mislim da će ga Vindzori dočekati veoma hladno - rekao je bivši batler Pol Barel.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!