NIŠTA OD SASTANKA POMIRENJA: Vilijam ne planira da se sastane sa Harijem

Tanjug

17. 04. 2023. u 10:25

BRITANSKI princ Vilijam ne planira da se sastane sa svojim mlađim bratom Harijem, kada on dođe na krunisanje njihovog oca, navode izvori bliski kraljevskoj porodici.

НИШТА ОД САСТАНКА ПОМИРЕЊА: Вилијам не планира да се састане са Харијем

Foto: Tanjug AP

Kraljevski analitičari otkrili su da je Hari (38) u subotu razgovarao sa svojim ocem u pokušaju da ublaži napetosti, ali da se tom prilikom nije bavio aktuelnim sporom sa Vilijamom, prenosi Dejli mejl.

Smatraju da bi bilo lepo da se Hari zadrži neko vreme i bude prijateljski nastrojen, ali veruju da će njegovo samostalno putovanje biti kratkotrajno, pre svega zbog "gustog" rasporeda obaveza.

Vilijam i Hari će se videti tokom krunisanja 6. maja u Vestminsterskoj opatiji, što je prvi put da se susreću nakon što je Hari objavio knjigu u kojoj je označio Vilijama kao glavnog suparnika.

Izvori tvde da je kralj Čarls zadovoljan dolaskom najmlađeg sina, ali se smatra da se princ od Velsa i dalje oseća izdano i ljuto, posebno zbog otkrića u memoarima, kao i da je jaz među braćom toliko velik da ne vide kako će se taj odnos ikada popraviti, navodi list.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu