"RUSIJA U UKRAJINI IMA POSLA SA REŽIMOM KOJI JE OKRUTAN": Oštra poruka Putina upućena vlastima u Kijevu

Novosti onlajn

06. 04. 2023. u 13:03

RUSIJA u Ukrajini ima posla sa režimom koji je okrutan, ne samo prema ruskim građanima, već i prema svojim vojnicima, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa vršiocem dužnosti lidera Donjecke Narodne Republike Denisom Pušilinom u Kremlju.

РУСИЈА У УКРАЈИНИ ИМА ПОСЛА СА РЕЖИМОМ КОЈИ ЈЕ ОКРУТАН: Оштра порука Путина упућена властима у Кијеву

Foto AP

- Ukrajinska vojska je samo na jednom delu fronta ubila 14 svojih vojnika, koji su se predali. Pošto je bilo već kasno, naši su ostavili tamo sa njima nekoliko ljudi. Nisu ih ni čuvali. Trebalo je jutros da ih izvedu iz zone borbenih dejstava. Neprijatelj je ispalio 300 granata na jedno mesto - ubio je sve svoje vojnike. Nažalost, stradali su i naši, ali oni svoje ne štede. Oni se ponašaju u najvećoj meri cinično i okrutno - rekao je on.

On je istakao da ukrajinske snage treba pomeriti od linije razdvajanja na bezbedno rastojanje, kako ne bi mogle da nanose štetu ruskim vojnicima. Zadatak vojske je da spreči granatiranje Donbasa.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: EVAKUISANO ČITAVO MESTO - U Minesoti iz šina iskliznuli vagoni teretnog voza

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu