ARDERNOVA U BORBI PROTIV EKSTREMIZMA: Bivša premijerka Novog Zelanda kreće u nove izazove po napuštanju funkcije

A. V. V.

04. 04. 2023. u 16:48

BIVŠA premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern, koja je u januaru dala ostavku na funkciju predsednice vlade, u narednom periodu pomoći će u borbi protiv nasilnog eksptremizma na internetu.

АРДЕРНОВА У БОРБИ ПРОТИВ ЕКСТРЕМИЗМА: Бивша премијерка Новог Зеланда креће у нове изазове по напуштању функције

Džasinda Ardern / Foto Tanjug-AP

Osim toga, biće deo odbora ekološke nagrade koju je ustanovio princ Vilijam.

Ardenova bi sutra trebalo da održi završni govor u parlamentu. Ona je na mesto premijerke Novog Zelanda došla 2017. godine i time ispisala istoriju postavši najmlađi ženski lider u svetu sa 37 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!