PTIČICA JE OTPERJALA U PROŠLOST: Tviter promenio svoj logotip, evo šta je zamena

P. Z. S. / ria.ru

03. 04. 2023. u 22:54

DRUŠTVENA mreža Tviter je ažurirala logo, umesto plave ptice, na sajtu društvene mreže sada je slika psa sa logotipa kriptovalute Dodžkoin (Dogecoin), cena kriptovalute raste za 26,65% na ovoj vesti.

ПТИЧИЦА ЈЕ ОТПЕРЈАЛА У ПРОШЛОСТ: Твитер променио свој логотип, ево шта је замена

FOTO: AP/Tanjug


Cena Dogecoin-a je porasla za 26,65% na 0,101 dolar, dok je ranije u toku trgovanja cena dostigla 0,104 dolara, što je maksimum od novembra 2022. godine.

Preduzetnik Ilon Mask je prošle jeseni konačno zaključio ugovor vredan 44 milijarde dolara za kupovinu Tvitera.

Obećao je da će liberalizovati uređivačku politiku društvene mreže, koja je naišla na kritike zbog stroge cenzure, i stvoriti savet za moderiranje sadržaja, ali dok savet ne proradi, neće donositi globalne odluke o uređivačkoj politici i vraćanju blokiranih naloga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA NA IRAN: Poslali jasnu poruku Teheranu - pojavio se novi snimak (FOTO/VIDEO)