NAKON UBISTVA ANE VOLŠ, NOVI ZLOČIN POTRESA MASAČUSETS: Tročlana porodica nađena mrtva, poziv policiji došao iz njihove kuće?

Novosti online

09. 02. 2023. u 17:12

TROČLANA porodica pronađena je mrtva u kući u gradu Andover u američkoj saveznoj državi Masačusets u četvrtak ujutru, saopštile su vlasti.

НАКОН УБИСТВА АНЕ ВОЛШ, НОВИ ЗЛОЧИН ПОТРЕСА МАСАЧУСЕТС: Трочлана породица нађена мртва, позив полицији дошао из њихове куће?

Foto Tanjug/AP

Policajci su odgovorili na poziv malo posle tri sata ujutru, nakon čega su provalili dvoja vrata da bi ušli u kuću. Unutra su pronašli beživotna tela tri osobe sa ranama od vatrenog oružja, prema rečima šefa policije Andovera Patrika Kifa i okružnog tužioca u Eseksu Pola Takera.

Kif je identifikovao žrtve kao oca (56), majku (55) i njihovog sina (12). Njihova imena nisu saopštena.

Danas su otkazani i časovi u školi u koju je išao 12-godišnji dečak.

Policija je rekla da u ovom trenutku ne tragaju ni za jednim osumnjičenim i da ne postoji opasnost po javnost.

Boston25 piše da je poziv 911 hitnoj službi stigao iz kuće, ali da nije poznato od koga i kada, i da su policajci morali da provale dvoja vrata da bi ušli unutra.

Za sada nije poznat motiv zločina, još jednog u nizu koji je pogodio ovu američku državu u poslednjih par meseci.

Krajem januara hitne službe pronašle su u kući u Daksberiju troje dece zadavljene na smrt trakom za vežbanje. Tužioci veruju da je njihova majka Lindzi Klensi isplanirala njihova ubistva.

Nekoliko nedelja pre ove tragedije, tužioci su rekli da je Brajan Volš ubio i raskomadao svoju suprugu Anu Volš, inače Srpkinju, u kući porodice u Kohasetu. Ovaj zločin uznemirio je zajednicu u Kohasetu i dobio međunarodnu pažnju.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNI SNIMCI: Pogledajte kako izgleda podzemna baza iranskog ratnog vazduhoplovstva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!