PRVA FOTOGRAFIJA BRAJANA VOLŠA NAKON SASLUŠANJA: Putem video-linka uključile su se još tri osobe (FOTO)

Novosti onlajn

09. 02. 2023. u 16:06

SASLUŠANjE Brajana Volša, supruga Ane Volš za kojom se traga od 4. januara kada je prijavljen njen nestanak, trebalo je da počne u 15 sati u Okružnim sudom u Kvins, međutim, suđenje iz za sada nepoznatog razloga je kasnilo.

ПРВА ФОТОГРАФИЈА БРАЈАНА ВОЛША НАКОН САСЛУШАЊА: Путем видео-линка укључиле су се још три особе (ФОТО)

Ana i Brajan, Foto Privatna arhiva

Saslušanje je počelo nakon 30 minuta, a na društvenim mrežama osvnula je i fotografija Brajana koji se na ročište uključio putem video-linka.

Podsetimo, Brajan je osumnjičen da je ubio svoju suprugu Anu, a tužilaštvo ima veoma čvrste dokaze.

Tužilaštvo je na prethnodom ročištu iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge Ane, počevši od 10 kesa koje su odnete na deponiju, a u kojima su bili krvavi peškiri, testera, sekira, rukavice, nož, zaprljan tepih...

Na mnogima od njih nađeni su DNK tragovi Ane Volš, a pored toga, nadležni su obelodanili i šokantne podatke koje su dobili pregledom mobilnih telefona, tableta i laptopova, da je Brajan Volš u noći nestanka ali i u naredna dva dana, na internetu tražio "koliko dugo ostaje DNK", "može li da se identifikuje telo bez zuba", "kolji je najbolji način da se telo raskomada i uništi”, “kako očistiti krv sa drvenog poda”, “možete li biti optuženi za ubistvo bez tela”...

Kako se vidi na fotografiji, Brajan je u prepoznatljivom narandžastom odelu, a putem video-linka uključile su se još tri osobe.

(Blic)

BONUS VIDEO: KONVOJ ŽANDARMERIJE U USTANIČKOJ - Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave