VOZAČ NALETEO NA DEDA MRAZA KOJI SPAVA NA -30: NJegova reakcija šokirala je sve - video za 24 sata pregledalo 600.000 ljudi (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2023. u 15:00

NEVEROVATAN snimak usnulog Deda Mraza na, kako tvrde na društvenim mrežama, dalekom istoku Rusije osvanuo je juče na društvenim mrežama.

ВОЗАЧ НАЛЕТЕО НА ДЕДА МРАЗА КОЈИ СПАВА НА -30: Његова реакција шокирала је све - видео за 24 сата прегледало 600.000 људи (ВИДЕО)

printscreen/telegram

Nastao je negde u bespuću Jakutije, pri temperaturi od -30 stepeni, sudeći po jednom od najvećih tamošnjih informativnih Telegram kanala pod imenom “Readovka”, i za manje od 24 sakupio više od 600.000 pregleda.

Snimljen je kamerom iz kola po mrklom mraku, na zaleđenom putu. U jednom trenutku se muškarac u prepoznatljivom crvenom kostimu vidi kako nepomično leži u nanosu snega sa desne strane. U opisu snimka piše kako je Deda Mraz “burno dočekao Novu godinu”, te da zato nije uspeo da stigne kući i usput zaspao.

Bez obzira na ekstremno nisku temperaturu, čovek sa snimka se ponašao kao da mu ništa nije bilo kada ga je vozač probudio. Samo je ustao i mirno nastavio da hoda.

BONUS VIDEO: UMESTO NA SANKAMA, DEDA MRAZEVI STIGLI - SAJLAMA: Novogodišnja atrakcija u Baru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a