INCIDENT U UJEDINJENIM NACIJAMA: Žena automobilom htela da provali u sedište zgrade

Tanjug

02. 01. 2023. u 00:04

NEPOZNATA žena pokušala je danas da uđe automobilom u sedište Ujedinjenih nacija u Njujorku koje je zatvoreno tokom praznika, saopštila je pres služba UN za agenciju TAS S.

ИНЦИДЕНТ У УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА: Жена аутомобилом хтела да провали у седиште зграде

Foto: Novosti

- Žena je više puta pokušala da uđe u sedište UN svojim vozilom. Nije uspela da uđe i nije bilo pretnje po UN - navodi se u saopštenju pres službe. Dodaje se da je reagovala policijska uprava Njujorka.

Iz njujorške policijske uprave za TAS S je rečeno da  žena nije namerno pokušala da probije kapiju.

 

BONUS VIDEO: RUSKI TENKOVI U MARINIKI -  Snimci Narodne milicije DNR

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BRISEL SE IGRA VATROM: Orban - Zapad na korak od slanja vojnika u Ukrajinu