ZAPADNE diplomate nisu uspele da dokažu da Kijev nije umešan u napad na brodove ruske Crnomorske flote u Sevastopolju, saopštio je zamenik stalnog predstavnika Rusije u UN Dmitrij Poljanski.

buki

02.11.2022. 09:53

Odakle Rusima ideja da će Zapad bilo šta da dokazuje i pravda se? Decenijama rade šta hoće i ne pravdaju se ni za šta, osim što svoje zločine pripišu nekom drugom. Dokle će Rusi u odnosu prema Zapadu da polaze od sebe i svojih moralnih načela? Zar ne vide protiv kakvog bahatog zla moraju da se izbore i kada će shvatiti koliko sebi umanjuju šansu, tretirajući Zapadne monstrume kao ljude vredne pažnje i razgovora?

Boban

02.11.2022. 19:20

Rusija sa ovim vrhom je gotova,ako ne sada ,ono ubrzo.Ovo su mekusci koje Zapada vesla kako hoce, a oni se pravdaju,povlace neke linije, ma daj...Nema brodova i tacka,a Odesu preseli u Black Sea..Kada im jednom ooalis samarcinu nece vise,ovako Moskva,Krimski Most,Sevastopolj, desetine hiljada Rusa poginulo itd.itd..a Zaharova prica o stranim placenicima basne..Nema zarobljenih placenika i tacka..