ČITAOCI DEJLI MEJLA "OPLELI" PO TRASOVOJ: "Jadna Liz, uvek je izgledala van dodira sa stvarnošću"

Novosti online

31. 10. 2022. u 22:45

ČITAOCI Dejli Mejla ocenjivali su ponašanje bivše britanske premijerke Liz Tras, koja je pažljivo pratila "vremensku prognozu" i "smer vetra" poslednjih dana svoje vladavine, plašeći se nuklearnog rata.

ЧИТАОЦИ ДЕЈЛИ МЕЈЛА ОПЛЕЛИ ПО ТРАСОВОЈ: Јадна Лиз, увек је изгледала ван додира са стварношћу

Foto: Profimedia

- Jadna Liz, uvek je izgledala van dodira sa stvarnošću, brinući se zbog nepostojeće radijacije hiljadama kilometara dalje - napisali su u komentarima.

Sledeći korisnik se osvrnuo na posledice njenog vođenja države koji se nije svima dopao:

- Previše vremena je trošila gledajući vremenske karte, a premalo razmišljajući o tome koliko je opustošila kraljevstvo za nekoliko dana - primetio je drugi korisnik.

Ipak, bilo je i onih neprimerenih komentara na račun bivše premijerke:

- Malo je zabrinjavajuće što je idiot bio na vlasti u Velikoj Britaniji, doduše na kratko - podsmevao se drugi učesnik diskusije.

U septembru je ruski predsednik Vladimir Putin rekao da je Zapad prešao svaku liniju u svojoj antiruskoj politici i da je već pokrenuo nuklearnu ucenu – visoki predstavnici NATO zemalja govorili su o mogućnosti i dozvoljenosti upotrebe oružja za masovno uništenje protiv Moskve . 

Istovremeno, Kremlj je više puta naglašavao da nikome ne preti nuklearno oružje, a uslovi za njegovu upotrebu jasno su definisani doktrinom države. Zapadna nuklearna retorika je pogubna i provokativna praksa, rekao je portparol predsednika, ali Rusija ne želi da učestvuje u takvoj vežbi - prenela je RIA.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)