"TO JE ONO ŠTO RUSI ČEKAJU": Medvedev poručio da odgovor na teroristički napad na Krimski most može biti direktno uništavanje terorista

Novosti online

09. 10. 2022. u 23:16

ODGOVOR Moskve na teroristički napad na Krimski most može biti samo direktno uništavanje terorista, rekao je Dmitrij Medvedev, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije.

ТО ЈЕ ОНО ШТО РУСИ ЧЕКАЈУ: Медведев поручио да одговор на терористички напад на Кримски мост може бити директно уништавање терориста

Foto: AP Photo / RIA Novosti Kremlin, Mikhail Klimentyev, Presidential Press Service

- Nema sumnje, i nije je bilo. Svi izveštaji i zaključci su napravljeni. Odgovor Rusije na ovaj zločin može biti samo direktno uništavanje terorista. Baš onako kako je to prihvaćeno u svetu. To je ono što građani Rusije čekaju - rekao je Medvedev, a prenosi "Raša Tudej".

Dana 8. oktobra, oko 06:00 časova po lokalnom vremenu, kamion je dignut u vazduh na automobilskom delu Krimskog mosta, usled čega su se delimično urušila dva raspona konstrukcije.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je ranije da su specijalne službe Ukrajine naručioci, autori i izvršioci podrivanja Krimskog mosta.

Šef ruskog istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin rekao je da je slučaj eksplozije na Krimskom mostu otvoren pod člankom "Terorizam".


BONUS VIDEO: DESILO SE PRE 36 GODINA: Milutinov hrabar potez za koji je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Preminula glumica (45) iz popularnih serija - nije se ni znalo da je teško bolesna