PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin izjavio je da su izvršioci i naručioci eksplozije na Krimskom mostu specijalne službe Ukrajine.

Boban Amerika

10.10.2022. 07:31

Rusija i njene crvene linije...hahaha..Ukri ih rasturaju ko beba zvecku...cuj crvene linije..napasti drzavu od 40mil.sa 150K ljudi...cevena linija ne postoji vise..Svijet je razocaran ruskim komandnim strukturama...uzas marsali,generali,jedan obicni pozorisni igrac vam cita bukvicu...generali Haha

BOGDAN

10.10.2022. 07:58

KAZU TRAZE SE KRIVCI.SVE ZAPADNO OD MOSTA SU KRIVCI I OTVORENA META ZA RUSKE SNAGE BEZBEDNOSTI I TO JE TO.OCIGLEDNO JE DA ZAPADNE SLUZBE ISPITUJU PULS KAKO CE PUTIN DA REAGUJE I ONI SU VEC IZABRALI I DRUGU METU I DA PODIZU STRAH IZMEDGU RUSKE SLUZBE BEZBEDNOSTI DO KOJE CE GRANICE DA ODU ZAPADNI DIVERZANTI KOJI OTVORENO VODE RAT PROTIV PUTINA I RUSKE FEDERACIJE..

Mile

11.10.2022. 00:33

Da je Putin znao šta mu je u vojsci,i kakvi LJAHPERI mu čine glavnokomandujući potencijal,koji koštaju Rusiju grdne pare,on ne bi pokrenuo akciju (ili kako to zapad zove)! A neki visokopozicionirani su odma izgubili glavu,zbog nesposobnosti za ratovanje! Rusija se za sada nije pokazala nažalost kao svetska sila!