U KREMLjU je održana ceremonija potpisivanja sporazuma o stupanju novih teritorija u sastav Ruske Federacije.

crna trava

30.09.2022. 15:08

cestitke za RUSIJU !!! eu i ameri korumpiraju vlade i ministre ruse slabe drzave radi svojih interesa to jest radi prirodnih resursa .

Pedja

30.09.2022. 15:37

Svaka cast na govoru, napokon da neko otvoreno kaze ono sto celo normalno vecinsko covecanstvo misli. Moja generacija je platila mnogo, imali smo lepo detinjstvo i pola mladosti, ali nas je onda zahvatila sva nepravda ovog sveta, ali ako se ovo ostvari i skine ova urota sa covecanstva, onda mi nije ni zao sto je moja generacija platila danak svega. Samo neka nasa deca, unuci, praunuci i sve ostale generacije u svetu ponovo zive zivot naseg detinjstva i pocetne mladosti. Neka nam joz dugo pozivi suveren koji pravi covecanstvo boljim, i koji priznaje vrednosti coveka, porodice i vere, jer na tim principima lezi pravda, jednakost i ljubav prema coveku.

Moskva

30.09.2022. 16:19

Срећно браћо...Надам се скором ослобођењу Србије од колонијалне окупације. Када дође слобода онда када очистимо земљу и осудимо све оне који су служили окупатору. Нема разлике да ли служио окупатору као сарадник у војним активносатима када је та врста рата или земљу претворио у колонију када је други метод агресије. Сарадник окупатора је исти без обзира којим средствима се окупација спроводи да ли војним или економско политичким.

Miroslav

30.09.2022. 18:20

BRAVO RUSIJA !!! CESTITAM NOVE OBLASTI OSLOBODJENE OD NACISTA I FASISTA KOJI SU IH U UKRAJINI DRZALI POD OPSADOM I UBIJALI OD 2014 GODINE ! Drzave NATO pakta ne zele da znaju istinu! Cilj drzava NATO pakta na celu sa USA,Velikom Britanijom i Nemackom je bio unistiti Rusku federaciju,razdeliti Rusku zemlju i pokrasti prirodna Ruska bogatstva!!! Samo zahvaljujuci predsedniku Putinu Rusija je danas jaka i sposobna da se od svih odbrani! Zao mi je sto je Ukrajina bila poligon i eksperiment NATOa i Amerike da zrtvuju zivote Ukrajinaca ali njih to ne boli ! Oni sa druge strane okeana ne ginu !!! Председника Украјине Зеленског треба хитно сменити ,осудити за енормно богаћење (захваљујући рату) и предложити капитулацију Украјине (уз одређене услове) и тако зауставити даљи рат и специјалну војну операцију ! FRANCUSKA , NEMACKA I RUSIJA DA PREUZMU EVROPU U SVOJE RUKE I OMOGUCE BOLJI ZIVOT I NOVE IDEJE BEZ USA I VELIKE BRITANIJE !!! SLAVA RUSIJI

Marko Veselinov

30.09.2022. 19:47

Све оно што су јеврејски комунисти починили у краљевини Југославији и царској Русији мора да се сада силом оружја исправи и свеколики руски народ уједини у заједничку државу. Исто важи и за све Србе, који су живели на просторима бивше друге Југославије и Балкана. Неправда према плем,енитом руском и србском народу се мора војном силом исправити без обзира што се западни нео-колојалисти и јеверејски незаситиви "бансктери" томе противе. То светско зло се мора уништити војном силом, јер дипломатија је немоћна.

Miro Markov

30.09.2022. 19:53

Искрено жалим за свим изгинулим народима вештачке Украјине и Руске Федерације, јер они само покушавају да исправе неправде које су им нанели јеврејски незативи комунисти. Генетика потврђује да нема никакве разлике између народа, који живе у вештачкој Украјини, Русији и бившој Југославији. Ти народи су сви деца древне мајке Србије, као најстарије цивлизације на полуопствру Хелма. Нека вечно живи храбри и племенити народ Русије, Србије и Украјине, јер је то све исти народ. Бог на небу, словенски народи на Земљи!