UNIŠTILI MOST DUG 36 METARA: Vojska Tadžikistana digla u vazduh deonicu auto-puta u Kirgistanu

Novosti online

17. 09. 2022. u 20:13

VOJSKA Tadžikistana digla je u vazduh drumski most dug 36 metara u regionu Batken u Kirgistanu, saopštila je pres-služba kirgistanskog Ministarstva saobraćaja i komunikacija.

УНИШТИЛИ МОСТ ДУГ 36 МЕТАРА: Војска Таџикистана дигла у ваздух деоницу ауто-пута у Киргистану

Foto pres služba predsednika Tadžikistana

- Na sedmom kilometru autoputa Kok-Taš-Aksaj-Tamdik, na deonici puta Dača-Čajhana, tadžikistanska vojska je digla u vazduh most od 36 metara - prenosi "TASS".

Napominje se da je most povezivao obale reke Ak-Su.

Ranije je saopšteno da su predsednici Kirgistana i Tadžikistana Sadir Džaparov i Emomali Rahmon dogovorili povlačenje dodatnih snaga sa granica između država.


BONUS VIDEO: Ruska moć na vojnoj vežbi "Vostok 2022"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BORBE MORAJU DA SE NASTAVE Lavrov: Ako dođe do pregovora – nećemo praviti nikakve pauze