ROĐACI, prijatelji i ostali građani opraštaju se od novinarke Darje Dugine, ćerke poznatog ruskog filozofa Aleksandra Dugina.

NIKO99

23.08.2022. 11:11

Neke stvari nikako ne mogu da razumijem. Dakle 23 Jula je u Rusiju doputovala pripadnica Ukrainskih Snaga Bezbjednosti. Uredno su je pustili da uđe u zemlju iako je rat a gospođa je pripadnica neprijateljskih oružanih formacija. Onda su je ruske snage bezbjednosti pustile da nekontrolisano putuje po glavnom gradu Rusije te su joj tako omogućili izvršenje najgnusnije mogućeg zločina. Jadna je ta Rusija. Njome upravljaju ili nenormalni nesposobnjaci ili podli izdajnici. Kako god, svakoga dana čitam o sve većim propustima i greškama ruske vojske, mornarice, tajnih službi. Stvorila se neka kultura neodgovornosti. Svoje najbolje ljude koje imaju puštaju niz vodu. To se neće dobro završiti po Rusku Federaciju. Ovo ubistvo nije akt osvete nego dobro osmišljen napad na samu vlast Ruske Federacije i podrivanje sposobnosti te vlasti da održe svoju vlast legitimnom u budućnosti. Sigurno imaju sa zapada svoje kandidate za vrijeme poslije Putina pa se staraju da patriotske snage bliske Kremlju eliminišu. Eto tako.

Miso

23.08.2022. 13:47

VJECNAJA SVETLOST SI POSTALA DARJA, TVOJI ZLOCINCI U SVOJOJ MRZNJI NISU VIDJELI DA CES OVAKO JOS VISE 1000 PUTA SIJATI , NEKA TI JE VJECNA SLAVA .