POKUŠAVAJUĆI DA UBIJU DUGINA UBILI SU NJEGOVU ĆERKU: Pušilin o smrti Darje Dugine, okrivio ukrajinske teroriste

Novosti online

21. 08. 2022. u 01:07

PREDSEDNIK Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin napisao je večeras na svom Telegram kanalu da je meta ubice Darije Dugine, ćerke poznatog ruskog filozofa Aleksandra Dugina, bio njen otac.

ПОКУШАВАЈУЋИ ДА УБИЈУ ДУГИНА УБИЛИ СУ ЊЕГОВУ ЋЕРКУ: Пушилин о смрти Дарје Дугине, окривио украјинске терористе

Foto: Jutjub/AFP News Agency/russkiй studenčeskiй klub spb

- Podli nitkovi! Teroristi ukrajinskog režima, pokušavajući da eliminišu Aleksandra Dugina, digli su u vazduh njegovu ćerku. U kolima. Blagoslovena uspomena na Dariju, ona je prava Ruskinja - napisao je Pušilin na Telegramu.

Podsećamo, Darja Dugina, ćerka poznatog ruskog filozofa i analitičara Aleksandra Dugina, ubijena je u noći između subote i nedelje u Moskvi nakon što je automobil kojim se vozila eksplodirao, piše Raša Tudej.

Terenac Tojota Lend Kruzer je eksplodirao nedaleko od Boljših Vjazemki u Moskovskoj oblasti oko 21.45 časova po lokalnom vremenu.

Svedoci tvrde da su nakon eksplozije delovi vozila leteli na sve strane, dok je automobil u plamenu nastavio da se kreće i udario u ogradu.

"Izvestija" piše da je detonacija rezultat postavljene bombe, i da se Aleksandar Dugin trenutno nalazi na mestu eksplozije.

Isti portal piše da se Darja automobilom svog oca vraćala sa muzičkog festivala "Tradicija", dok je ruski filozof navodno njenim vozilom išao kući, pa se pretpostavlja da je bomba bila namenjena njemu.

Darija Aleksandrovna Dugina, je rođena 1992. godine i  diplomirala je na Filozofskom fakultetu Moskovskog državnog univerziteta.

Bila je član Međunarodnog evroazijskog pokreta koji je osnovao njen otac Aleksandar Dugin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!