MEDVEDEV NA FORUMU ARMIJA 2022: Odbrambena sposobnost Rusije je visokom nivou

P. Z. S. / ria.ru

16. 08. 2022. u 20:22

ODBRAMBENA sposobnost Rusije je obezbeđena na visokom nivou, izjavio je Dmitrij Medvedev, zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF, posle posete forumu Armija-2022.

МЕДВЕДЕВ НА ФОРУМУ АРМИЈА 2022: Одбрамбена способност Русије је високом нивоу

Foto: AP Photo / RIA Novosti Kremlin, Mikhail Klimentyev, Presidential Press Service


Posetio sam međunarodni vojno-tehnički forum Armija-2022. Uzorci opreme i tehnologija prikazani u otvorenim i zatvorenim prostorima izložbe nam omogućavaju da sa sigurnošću kažemo da je odbrambena sposobnost naše zemlje obezbeđena na visokom nivou“, napisao je Medvedev. na svom Telegram kanalu.

Međunarodni vojno-tehnički forum „Armija-2022“ održava se od 15. do 21. avgusta. Za njega je planirano oko 300 događaja koji se održavaju u objektima Patriot parka, na poligonu Alabino, na aerodromu Kubinka, kao i u svim vojnim okruzima i Severnoj floti - ukupno u više od 30 regiona Rusije.

Na forumu učestvuju vojne delegacije iz više od 70 zemalja.

BONUS VIDEO - "SMERČ" NA POLOŽAJU: Lansiranje raketa sa teškog višecevnog bacača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora