RUSIJA POBEDILA ZAPAD NA TRI FRONTA: Američki obaveštajac tvrdi da su SAD i saveznici izgubili na vojnom, političkom i ekonomskom planu

Novosti online

23. 07. 2022. u 15:58

RUSIJA je uspela da izvojuje političku, ekonomsku i vojnu pobedu nad Zapadom, izjavio je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu na Jutjub kanalu „Džadžing fridom“.

РУСИЈА ПОБЕДИЛА ЗАПАД НА ТРИ ФРОНТА: Амерички обавештајац тврди да су САД и савезници изгубили на војном, политичком и економском плану

Foto Tanjug/AP

- Rusija pobeđuje na svim frontovima; vojno – na bojnom polju; na političkom – samo treba pogledati kolaps političkog poretka u Evropi i pad Bajdenove administracije u SAD koji je u toku; i na ekonomskom – Rusija je promenila pravila igre, sankcije kao bumerang udaraju po Zapadu - objasnio je Riter.

Po njegovom mišljenju, ništa ne može sprečiti Rusiju da ide napred u sva tri pravca.

Riter je takođe konstatovao da su isporuke američkog oružja Kijevu neefikasne i ocenio da će američke Oružane snage uskoro iscrpiti sve svoje zalihe.

U svetlu specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini, SAD i NATO saveznici nastavljaju da pumpaju Ukrajinu oružjem, izdvajajući u te svrhe desetine milijardi dolara. Moskva je više puta upozoravala da se na taj način sukob samo produžava, dok strano oružje u Ukrajini postaje legitimna meta za ruske Vazdušno-kosmičke snage.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO - PREDAJA PRIPADNIKA "AZOVA": Ukrajinski vojnici napuštaju "Azovstalj"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna