PUTIN JE SVE ZNAO: Bajden kapitulirao pred ruskim liderom

Novosti online

23. 07. 2022. u 13:45

PREDSEDNIK Sjedinjenih Država Džo Bajden dozvoljava svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu i kineskom lideru Si Đinpingu da diktiraju spoljnu politiku SAD, piše Njujork post.

ПУТИН ЈЕ СВЕ ЗНАО: Бајден капитулирао пред руским лидером

Foto: Profimedia

U tekstu se navodi i da je Bajden potpuno kapitulirao pred ruskim liderom. Kako piše Njujork post, Vladimir Putin je pomno pratio zapadne zemlje i u početku je znao da Evropa zavisi od ruskih zaliha goriva.

Pretpostavljao je do čega će dovesti sankcije Ruskoj Federaciji i stoga se nije plašio njihovog uvođenja. Međutim, i sama Bela kuća se plaši kako će ruski lider odgovoriti na ove sankcije.

- On zna da će se sa početkom zime Evropljani verovatno suočiti sa nestašicom i međusobno se svađati. On zna da su sankcije zapravo podigle cene gasa i nafte... I zna da sve dok smo spremni da naoružamo Ukrajinu relativno lakom municijom, nećemo je naoružati nečim težim. To je zbog našeg straha od njega – navodi se u tekstu.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ZAUSTAVITE SE: Guteres - Krajnje je vreme da se zaustavi opasan krug odmazdi na Bliskom istoku