KANADSKI profesor psihologije Džordan Piterson u novom obraćanju svojim pratiocima na Jutjubu sugerisao je da je rat u Ukrajini počeo jer su mnogi ljudi na zapadu sišli s uma.

strumf

12.07.2022. 16:29

Ovaj je zavrsio svoju karijeru jer ce ga Trudo i njegovi liberali rascereciti i nestace iz javnog prostora sto se inace desava svakome ko izrazi neko drugacije misljenje.Najbolji primjer je zena koja je organizovala protest kamiondjija je ponovo u zatvoru ,samo joj dodaju kojekakve optuzbe .Govore o nekakvoj demokratiji koje uopste nema ali glupi narod jos trpi.

NovaChe

13.07.2022. 13:03

@strumf - Dr Jordan B Piterson je definitivno jedan od najvećih umova današnjice ako ne i šire. Iskreno se nadam da kampanja o kojoj govorite neće uspeti. Čisto da se zna da su već pokušali tzv. "cancel" kulturom da ga ugase, prilikom njegovog oštrog suprotstavljanja zakonu kojim se primoravaju građani Kanade da obavezno oslovljavaju, ljude koji se ne definišu kao muškarci ili žene, njihovim izmišljenim zamenicama, što se iskreno smatra atakom na slobodu govora i razmišljanja a sve pod opravdanjem saosećajnosti prema ljudima koji su "fluidni" u sopstvenom shvatanju svog pola, rase, prirode, zemaljskoj pripadnosti i raznoraznim idiotarijama... Veoma iskren i stručan čovek koji govori na osnovu enormnog znanja, iskustva i zdrave pameti koja je u ovom trenutku na zapadu okarakterisana od strane ekstremnih levičara kao fašizam. Trenutno najveći problem, do sada dobrog režima, zapadnog društva kojem se mora stati na put dok ne bude kasno...