(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ajkula u Hurgadi ženi otkinula ruku i nogu - nesrećna žena preminula

Novosti onlajn

02. 07. 2022. u 12:41

U BLIZINI poznatog egipatskog letovališta Hurgade, jedna žena je preminula nakon što ju je u Crvenom moru napala ajkula.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Ајкула у Хургади жени откинула руку и ногу - несрећна жена преминула

Foto: Printscreen/Jutjubweather now

Prema zvaničnim izvorima, žrtva je identifikovana kao Elizabet Skvajer, koja živi u Hurgadi je udata za Egipćanina.

Ceo incident dogodio se u blizini jendog poznatog rizorta.

Žena je u petak uveče prebačena u bolnicu sa teškim povredama, ali je uprkos naporima lekara, na žalost preminula, navodi "Dejli mejl". 

Na snimku se vidi kako ljudi sa doka gledaju napad i viču nešto ženi, međutim niko od njih se nije usudio da uđe u vodu. Voda oko žene je sve vreme bila crvena od krvi. 

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj napada ajkule u vodama Crvenog mora u Egiptu. 

U oktobru 2020. dvanaestogodišnji ukrajinski dečak na odmoru u Egiptu i njegov turistički vodič izgubili su udove nakon napada okeanske beloperke ajkule. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!