TOPOVI I TENKOVI U ŠKOLAMA: Ukrajinski neonacisti prava vatrene tačke u obrazovnim ustanovama

P. Z. S. / ria.ru

08. 06. 2022. u 21:40

UKRAJINSKI neonacisti opremili su uporišta oklopnim vozilima i artiljerijom velikog kalibra u tehničkim školama i školama Kremenčuga, izjavio je u sredu načelnik Nacionalnog centra za kontrolu odbrane Ruske Federacije general-pukovnik Mihail Mizincev.

ТОПОВИ И ТЕНКОВИ У ШКОЛАМА: Украјински неонацисти права ватрене тачке у образовним установама

Foto: Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

-U Kremenčugu, Poltavska oblast, u zgradama stručne tehničke škole br. 26 (ulica Čkalova) i stručne škole br. 7 (ulica Pugačeva), dečije i omladinske sportske škole (ulica Kijev) i opšteobrazovne škole br. 9 (Prihodko). ulica), neonacisti su opremili uporišta, a oklopna vozila i artiljerija velikog kalibra raspoređeni su na susednim teritorijama, rekao je on.

Ukrajinski militanti su se smestili u škole 32 i 43 u Nikolajevu, opremili vatrene tačke i artiljerijske položaje, izjavio je u sredu general-pukovnik Mihail Mizincev, načelnik Nacionalnog centra za kontrolu odbrane Ruske Federacije.

-U Nikolajevu, u zgradama škola broj 32 (ulica Oberegovaja) i 43 (Bogojavlenski prospekt), stacionirani su militanti bataljona teritorijalne odbrane, a na teritorijama su opremljene vatrene tačke i artiljerijski položaji, rekao je on.

BONUS VIDEO - PREDAJA PRIPADNIKA "AZOVA": Ukrajinski vojnici napuštaju "Azovstalj"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu